Clase gratis

CLASSES DE GUITARRA A BARCELONA

¿Busques professor de guitarra?

Deixa'm ajudar-te
Qui sóc

PresentacióTocant diferents estils


CLASSE GRATUÏTA

Connecta amb el teu guitarrista interior!


Accedeix a la meva classe gratuïta simplement registrant-te amb el teu email.

És una classe de gairebé una hora creada per a principiants i autodidactes en la qual t'explicaré:

 • Quina guitarra comprar
 • Quins estils pots tocar
 • Mètodes amb els quals millorar més ràpid
 • I molt mésMetodologia

Classes de guitarra... al TEU ritme
Professor particular de guitarra a Barcelona

Tinc més de 15 anys d'experiència impartint classes. Personalitzo les meves classes segons les preferències i necessitats de l'alumne, ajudant-me de diferents metodologies i eines provades per aconseguir els objectius marcats, et convido a contactar amb mi i que descobreixis que TU també pots tocar la guitarra.A la meva manera de veure (i l'èxit dels meus alumnes ho avala), per aprendre a tocar un instrument hi ha quatre grans factors a tenir en compte:

 • Coneixement de l'instrument i de la música en general. En aquest apartat podria entrar el tema d'harmonia, composició i llenguatge musical (entrenament rítmic, auditiu, etc..).
 • Nivell tècnic. El nivell tècnic és, en el fons la practica amb l'instrument, el ser capaç de tocar més o menys acords, més o menys escales, més o menys ràpid, etc.
 • El talent i la capacitat de treball. El talent existeix, la prova més clara és poder veure a nens per youtube tocant d'una forma espectacular qualsevol instrument, gairebé sense poder arribar a tocar amb els peus a terra. La bona notícia és que el talent no és blanc o negre, en la música hi ha molts factors en els quals podem tenir més o menys talent, la clau està a suplir amb treball on no arriba el talent.
 • La motivació. Per mi aquesta part és molt important, penso que la música és molt extensa i a cada persona li agraden coses diferents, per això ofereixo diverses opcions en les classes, perquè cada persona gaudeixi aprenent amb la música que li agrada.

Les meves classes es basen en aquests quatre grans pilars, A partir d'ells ofereixo diferents líneas de classes:

 • Les classes personalitzades: A través d'una entrevista personal construïm un programa d'estudis personalitzat tenint en compte els gustos musicals, objectius, ritme i preferències de l'alumne, des de cantar i tocar les teves cançons preferides, tocar peces de concert, dominar aquell solo que t'encanta o preparar-te per a l'escenari. És el tipus de classes que solen preferir els estudiants, perquè disposes d'un guitarrista professional al teu servei per ajudar-te a aconseguir els teus objectius amb la guitarra.
 • Les classes de grup: Classes enfocades a persones que parteixen de zero, principiants i nivell mitjà. Estan organitzades en tres nivells, i estan pensades de manera que la gran majoria són independents entre si, però juntes formen un bon programa d'estudis. En el nivell 1 fem coses bàsiques, com ritmes, arpegis, lectura de tablatures i pentagrama, canvi de acords, alguna cançó molt fàcil, etc.. , en el nivell 2 comencem a tocar cançons aplicant els coneixements del nivell 1 i alguna tècnica una mica més avançada. En el nivell 3 passem per diferents estils com Rock, pop, metall, *funk, flamenc, clàssic, bossa, jazz, etc.. Són classes que organitzo a través d'un grup de watsap, cada setmana informo al grup de les classes en concret que donaré i horaris. No tenen cap mena de permanència, duren una hora i el preu és de 13 euros.
 • Youtube: Un dels meus objectius és poder ensenyar a tothom que vulgui aprendre, òbviament si pots permetre't fer classes sempre serà millor, però si no pots poso a la teva disposició el meu canal de youtube, en el qual aniré pujant tutorials exprès, que són vídeos curts enfocats a aprendre alguna cosa en concret, i tutorials més treballats amb diferents cançons, sobretot les del moment. És totalment gratis, només has de subscriure't a través d'aquest link: Canal Youtube


Opinions

Des de la humilitat, sóc un dels professors millor valorats en l'especialitat de guitarra al portal web líder en classes particulars on s'anuncien més de 150.000 professors de totes les matèries, deixo un enllaç perquè puguis veure opinions dels meus alumnes i ex-alumnes.


Clases particulares de Guitarra en Barcelona


Si vols saber més de mi, deixo un enllaç a una entrevista que em va fer l'equip de pronto pro: VEURE ENTREVISTA

El que diuen els meus alumnes

A més de les ressenyes escrites en tusclasesparticulares i Google Maps, he tingut la sort que alguns dels meus alumnes s'han molestat a fer un vídeo explicant la seva experiència amb mi, cosa per la qual estic molt agraït.Preus

Classes de guitarra personalitzades presencials o per Skype (1 PERSONA)
30 min/sem 45 min/sem 60 min/sem
55 €/mes 80 €/mes 100 €/mes

(GRUPS)
Preu
Classes de guitarra en grup 13 €/h

Classes esporàdiques
60 min
Classes esporàdiques 30€

YOUTUBE
Preu
Vídeo tutorials a Youtube. Visita el meu canal aquí: Veure canal GRATIS

Classes de guitarra
PER A NENS

Per a nens utilitzo un mètode amb el qual treballo en tallers d'art.


Classes de guitarra
PER A PRINCIPIANTS

Sobretot estic especialitzat en persones que parteixen de zero o que tenen pocs anys d'experiència amb l'instrument. Encara que imparteixo tots els nivells.


Formulari de contacte

Estic d'acord amb política de privacitat

Dades de contacte


Gran Vía Corts Catalanes, 976
08018 Barcelona
(Entre els barris de Sant Martí, Glories, Poble nou y Clot)

690 32 50 97

eduardo.clasesguitarra@gmail.com

De dilluns a divendres:
10.00 a 15.00 y 16.00 a 22.00